Άμεση εξυπηρέτηση – Συνέπεια – Αξιοπιστία και Ανθρώπινη ευαισθησία

Ξενοδοχειακοί Υπάλληλοι

ΣΥΝΕΠΕΙΑ – Γραφείο ευρέσεως εργασίας

Επιλέγουμε για εσάς το κατάλληλο άτομο για την κατάλληλη θέση 

To γραφείο ευρέσεως εργασίας «Συνέπεια» με έδρα το Αιγάλεω προσφέρει αξιόπιστες λύσεις στο θέμα εύρεσης εργασίας ξενοδοχειακών υπαλλήλων, υπεύθυνα και αποτελεσματικά.
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας επικεντρώνεται στις ικανότητες και τις εμπειρίες που θα επιτρέψουν σε έναν υποψήφιο εργαζόμενο να ξεχωρίσει στο συγκεκριμένο κλάδο. Μέσα από συνεντεύξεις, βιογραφικά, τεστ αξιολόγησης και συστάσεις, οι ξενοδοχειακοί υπάλληλοι βρίσκουν της θέση που τους ταιριάζει, σε επιχειρήσεις που τους χρειάζονται.

 

Το γραφείο ευρέσεως εργασίας ΣΥΝΕΠΕΙΑ δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και έχει νόμιμη άδεια από το Υπουργείο Εργασίας

ΣΥΝΕΠΕΙΑ - Γραφείο ευρέσεως εργασίας
Στοχεύοντας πάντα στην καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας, στη «Συνέπεια» βρίσκουμε απασχόληση στις παρακάτω επαγγελματικές κατηγορίες:

Καμαριέρες

Περισσότερα..

Σερβιτόροι

Περισσότερα..

Καθαρίστριες

Περισσότερα..

Λαντζιέρες

Περισσότερα..

Μάγειρες

Περισσότερα..

Καμαριέρες

Η δουλειά της καμαριέρας είναι θεμελιώδης για την θετική εμπειρία των πελατών και τη γενικότερη εικόνα ενός ξενοδοχείου, καθώς η καθαριότητα και η τάξη καθορίζουν σημαντικά τις εντυπώσεις ενός επισκέπτη.

Συγκεκριμένα, οι αρμοδιότητες μιας καμαριέρας ξενοδοχείου περιλαμβάνουν:

 • Καθαριότητα Δωματίων: Περιλαμβάνει το σκούπισμα και το πλύσιμο των δαπέδων, το άλλαγμα και το πλύσιμο των σεντονιών και των πετσετών, το καθάρισμα των μπάνιων και την απολύμανση όλων των επιφανειών.
 • Εφοδιασμός με Αναλώσιμα Υλικά: Οι καμαριέρες τοποθετούν στα δωμάτια σαπούνια, σαμπουάν, χαρτί υγείας και άλλα είδη προσωπικής υγιεινής.
 • Συντήρηση και Έλεγχος: Είναι υπεύθυνες για την ενημέρωση της διαχείρισης σε περίπτωση που αντιληφθούν βλάβες ή ανάγκη για επισκευές.
 • Παρακολούθηση του Επιπέδου Καθαριότητας: Είναι υπεύθυνες για τη διατήρηση υψηλών προτύπων καθαριότητας στο ξενοδοχείο, προσέχοντας να μην υπάρχει κανένας λεκές ή ακαθαρσία.
 • Διαχείριση Απορριμμάτων: Συλλέγουν και διαχειρίζονται τα απορρίμματα από τα δωμάτια, φροντίζοντας για την κατάλληλη ανακύκλωση και απόρριψή τους.
 • Επικοινωνία με Άλλα Τμήματα: Συνεργάζονται στενά με άλλα τμήματα του ξενοδοχείου, όπως η υποδοχή και το τμήμα συντήρησης, για να εξασφαλίσουν την άριστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών.
Σερβιτόροι

Οι σερβιτόροι συμβάλλουν καθοριστικά στην ποιότητα της εμπειρίας που έχουν οι πελάτες ενός ξενοδοχείου και αποτελούν σημαντικό κομμάτι για μια θετική εμπειρία διαμονής.

Συγκεκριμένα, οι αρμοδιότητες ενός σερβιτόρου ξενοδοχείου περιλαμβάνουν:

 • Εξυπηρέτηση Πελατών: Ο σερβιτόρος πρέπει να καλωσορίζει τους πελάτες με ευγένεια και να τους καθοδηγεί στο τραπέζι τους. Παρέχει επίσης πληροφορίες για το μενού, συμβουλεύει για τις επιλογές φαγητού ή ποτού και απαντά σε όλες τις ερωτήσεις που σχετίζονται με τα πιάτα.
 • Λήψη Παραγγελιών: Πρέπει να λαμβάνει τις παραγγελίες με ακρίβεια και να μεταφέρει τις σχετικές λεπτομέρειες στην κουζίνα γρήγορα και αποτελεσματικά.
 • Σερβίρισμα Φαγητού και Ποτών: Είναι υπεύθυνος για το σωστό σερβίρισμα των πιάτων και των ποτών, φροντίζοντας ώστε τα πιάτα να φτάνουν στον πελάτη με τη σωστή θερμοκρασία και παρουσίαση.
 • Διαχείριση Χρόνου και Προτεραιοτήτων: Πρέπει να οργανώνει το χρόνο του αποτελεσματικά, διασφαλίζοντας ότι οι παραγγελίες εκτελούνται με ταχύτητα και ακρίβεια.
 • Παροχή Πληροφοριών και Λύση Προβλημάτων: Πρέπει να παρέχει πληροφορίες για τις παροχές και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου και να διαχειρίζεται οποιαδήποτε ζητήματα ή παράπονα εμφανίζονται.
 • Διατήρηση της Καθαριότητας: Φροντίζει για τη διατήρηση της καθαριότητας και της τάξης στην τραπεζαρία, ανασυγκροτώντας και καθαρίζοντας τα τραπέζια μετά την αναχώρηση των πελατών.
 • Οικονομικές Συναλλαγές: Συχνά είναι υπεύθυνος για τη λήψη πληρωμών, επιστροφών ρέστων και διαχείριση των συναλλαγών.
Καθαρίστριες

Οι καθαρίστριες παίζουν κεντρικό ρόλο στην εικόνα και την υγιεινή ενός ξενοδοχείου. Η συνέπεια και η σχολαστικότητά τους, είναι η βάση πάνω στην οποία χτίζεται η εικόνα ενός χώρου και η εμπιστοσύνη που εμπνέει στους επισκέπτες.

Αναλυτικότερα, οι αρμοδιότητες μιας καθαρίστριας σε ξενοδοχείο περιλαμβάνουν:

 • Καθαριότητα Δωματίων και Κοινόχρηστων Χώρων: Καθαρίζει τα δωμάτια, τα μπάνια και τους κοινόχρηστους χώρους, όπως λόμπι, αίθουσες συνεδριάσεων και ανελκυστήρες. Αυτό περιλαμβάνει το σκούπισμα, το πλύσιμο δαπέδων, το καθάρισμα παραθύρων, και την απολύμανση επιφανειών.
 • Αλλαγή Λευκών Ειδών και Πετσετών: Αλλάζει τα σεντόνια και τις πετσέτες στα δωμάτια, φροντίζοντας για την υγιεινή και την άνεση των επισκεπτών.
 • Εφοδιασμός με Αναλώσιμα Υλικά: Αναπληρώνει τα αναλώσιμα υλικά στα δωμάτια, όπως σαπούνι, σαμπουάν, χαρτί υγείας, καθώς και τα προϊόντα για τον καφέ και το τσάι.
 • Διατήρηση Εξοπλισμού: Φροντίζει για τη σωστή χρήση και συντήρηση του εξοπλισμού καθαρισμού, όπως ηλεκτρικές σκούπες και μηχανές πλυσίματος.
 • Παρακολούθηση και Αναφορά Ζημιών: Είναι υπεύθυνη για την επισήμανση ζημιών στα δωμάτια ή σε άλλες εγκαταστάσεις και την ενημέρωση του υπεύθυνου συντήρησης για την απαραίτητη επισκευή.
 • Διαχείριση Απορριμμάτων: Συλλέγει και διαχειρίζεται τα απορρίμματα από τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους, διασφαλίζοντας την κατάλληλη ανακύκλωση και απόρριψη.
 • Επικοινωνία με Άλλα Τμήματα: Συνεργάζεται στενά με άλλα τμήματα του ξενοδοχείου, όπως το τμήμα υποδοχής και συντήρησης, ενημερώνοντας για τυχόν ζητήματα ή ειδικές ανάγκες των επισκεπτών.
Μάγειρες

Οι αρμοδιότητες ενός μάγειρα ξενοδοχείου καλύπτουν μια ευρεία γκάμα δραστηριοτήτων, που εστιάζουν στην παρασκευή τροφίμων, τη διαχείριση κουζίνας και τη διασφάλιση ενός υψηλού επιπέδου ποιότητας.

Αναλυτικότερα, οι αρμοδιότητες περιλαμβάνουν:

 • Προετοιμασία και Μαγείρεμα Φαγητών: Ο μάγειρας είναι υπεύθυνος για την προετοιμασία και το μαγείρεμα ποιοτικών πιάτων σύμφωνα με το μενού του ξενοδοχείου, καθώς και την προσαρμογή των πιάτων σε ειδικές διαιτητικές απαιτήσεις ή αλλεργίες των επισκεπτών.
 • Διατήρηση Υψηλών Προτύπων Υγιεινής: Είναι σημαντικό ο μάγειρας να διατηρεί αυστηρά πρότυπα υγιεινής κατά την προετοιμασία τροφίμων και την καθαριότητα της κουζίνας, ακολουθώντας τους κανονισμούς για την ασφάλεια τροφίμων.
 • Διαχείριση Προμηθειών: Πρέπει να ελέγχει τις προμήθειες των τροφίμων και άλλων απαραίτητων υλικών, να παραγγέλνει νέες ποσότητες όταν χρειάζεται και να εξασφαλίζει τη φρεσκάδα και την ποιότητα των συστατικών.
 • Δημιουργία και Ενημέρωση Μενού: Αρκετά συχνά, οι μάγειρες συμμετέχουν στη δημιουργία και την ενημέρωση των μενού, προσφέροντας νέες ιδέες και πιάτα που ταιριάζουν με τις εποχικές τάσεις και τις προτιμήσεις των επισκεπτών.
 • Συντονισμός με άλλα τμήματα: Ο μάγειρας συνεργάζεται με άλλα τμήματα του ξενοδοχείου, όπως το τμήμα εξυπηρέτησης και το τμήμα διοργάνωσης εκδηλώσεων.
 • Εκπαίδευση και Καθοδήγηση Νέων Μαγείρων: Ενδέχεται να έχει την ευθύνη για την εκπαίδευση και καθοδήγηση νέων μαγείρων και κουζινικού προσωπικού, διασφαλίζοντας την ποιότητα και την απόδοση της ομάδας.
 • Παρακολούθηση Απόδοσης Κουζίνας: Είναι υπεύθυνος για την αποτελεσματικότητα και την απόδοση της κουζίνας, διασφαλίζοντας ότι η παραγωγή των πιάτων γίνεται στην κατάλληλη χρονική στιγμή και με τον κατάλληλο τρόπο.

Οι μάγειρες ξενοδοχείων παίζουν κεντρική ρόλο στη διαμόρφωση της γαστρονομικής εμπειρίας των επισκεπτών, συμβάλλοντας στη συνολική ικανοποίηση από τη διαμονή τους.

Λαντζιέρες

Οι αρμοδιότητες μιας λαντζιέρας σε ξενοδοχείο είναι κεντρικές για την ομαλή λειτουργία της κουζίνας και γενικότερα της εξυπηρέτησης φαγητού.

Αναλυτικότερα, οι αρμοδιότητες αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • Καθαριότητα Σκευών και Εξοπλισμού: Η κύρια εργασία της λαντζιέρας είναι το πλύσιμο των μαγειρικών σκευών, πιάτων, μαχαιροπήρουνων, καθώς και άλλων εργαλείων που χρησιμοποιούνται στην κουζίνα και στο σερβίρισμα των τροφίμων.
 • Διατήρηση Υγιεινής της Κουζίνας: Πρέπει να διατηρεί υψηλά πρότυπα καθαριότητας, απολυμαίνοντας τις εργασιακές επιφάνειες και τον εξοπλισμό για να προλαμβάνεται η διασπορά μικροβίων και να διασφαλίζεται η ποιότητα των τροφίμων.
 • Τακτοποίηση και Οργάνωση: Η λαντζιέρα φροντίζει για την τακτική οργάνωση των σκευών και του εξοπλισμού, βοηθώντας στην αποθήκευση και στη σωστή διαχείριση του διαθέσιμου χώρου στην κουζίνα.
 • Προετοιμασία Βοηθητικών Υλικών: Μπορεί επίσης να είναι υπεύθυνη για την προετοιμασία απλών συστατικών, όπως το κόψιμο λαχανικών ή η προετοιμασία σαλατών, για να διευκολύνει την εργασία των μαγείρων.
 • Διαχείριση Απορριμμάτων: Έχει επίσης την ευθύνη της συλλογής και της διαχείρισης των απορριμμάτων της κουζίνας, φροντίζοντας για την κατάλληλη ανακύκλωση και απόρριψη.
 • Υποστήριξη στην Ομαλή Λειτουργία της Κουζίνας: Συνεργάζεται με τους μάγειρες και το υπόλοιπο προσωπικό της κουζίνας, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα σκεύη και τα εργαλεία είναι διαθέσιμα και έτοιμα για χρήση όταν χρειαστεί.