Άμεση εξυπηρέτηση – Συνέπεια – Αξιοπιστία και Ανθρώπινη ευαισθησία

Γηροκόμοι

ΣΥΝΕΠΕΙΑ – Γραφείο ευρέσεως εργασίας

Επιλέγουμε για εσάς το κατάλληλο άτομο για την κατάλληλη θέση

Το γραφείο ευρέσεως εργασίας ΣΥΝΕΠΕΙΑ δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα και έχει νόμιμη άδεια από το Υπουργείο Εργασίας

Οι γηροκόμοι παρέχουν κατ’ οίκον υπηρεσίες φροντίδας και περίθαλψης σε ηλικιωμένα άτομα, με στόχο τη δημιουργία ενός κλίματος ασφάλειας τόσο στους ίδιους, όσο και στους οικείους τους.

Στο γραφείο ευρέσεως εργασίας «Συνέπεια» με έδρα το Αιγάλεω, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις στο θέμα εύρεσης εργασίας γηροκόμων, φέρνοντας ανθρώπους με πολυετή εμπειρία και ανεπτυγμένες ικανότητες στη διάθεση οικογενειών που τους χρειάζονται.

Οι αρμοδιότητες ενός γηροκόμου είναι πολυδιάστατες, καθώς ο ρόλος τους είναι σημαντικός για τη διατήρηση της αξιοπρέπειας, της ανεξαρτησίας και της ευημερίας των ηλικιωμένων.

Συγκεκριμένα, ένας γηροκόμος συνήθως έχει τις παρακάτω αρμοδιότητες:

Παροχή Βασικής Περίθαλψης

Βοηθά στις καθημερινές ανάγκες του ηλικιωμένου, όπως η προσωπική υγιεινή (πλύσιμο, ντύσιμο, χρήση τουαλέτας), η διατροφή και η διαχείριση φαρμάκων.

Συντροφικότητα & Ψυχαγωγία:

Προσφέρει συντροφιά και διατηρεί την κοινωνική επαφή των ηλικιωμένων μέσω διαλόγου, περιπάτων, ανάγνωσης ή άλλων δραστηριοτήτων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής τους.

Επίβλεψη & Ασφάλεια:

Φροντίζει για την ασφάλεια των ηλικιωμένων, παρατηρώντας τυχόν αλλαγές στην υγεία τους και παρέχοντας άμεση αντίδραση σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Διαχείριση Οικιακών Καθηκόντων:

Μπορεί να περιλαμβάνει ελαφριά οικιακά καθήκοντα όπως το μαγείρεμα, το καθάρισμα, το πλύσιμο ρούχων και η διαχείριση της αγοράς τροφίμων.

Συνεννόηση με Υγειονομικό Προσωπικό:

Συχνά συνεργάζεται με γιατρούς, νοσηλευτές και άλλους επαγγελματίες υγείας για να συντονίσει την ιατρική φροντίδα και να ενημερώσει για την πρόοδο ή τυχόν προβλήματα υγείας του ηλικιωμένου.

Επικοινωνία με Οικογένειες:

Κρατά τακτική επαφή με τα μέλη της οικογένειας του ηλικιωμένου, ενημερώνοντάς τους για την κατάσταση και τις ανάγκες τους.

Προσαρμογή στις Ανάγκες του Ηλικιωμένου:

Κάθε ηλικιωμένο άτομο έχει μοναδικές ανάγκες και προκλήσεις. Ως εκ τούτου, ο γηροκόμος πρέπει να προσαρμόζει τις προσεγγίσεις του ανάλογα με την ατομική υγεία, τη διάθεση και τις προτιμήσεις των ανθρώπων που φροντίζει.